PRODUKTION / TILLVERKNING / FÖRSÄLJNING

Knappen – badge, märke, uppstod inom popkulturen i slutet på 60-talet som en bud- skapsbärare. En billig bärare som hela tiden visades upp för omgivningen. Från början med enkla universella budskap – vem kommer inte ihåg ”Smile”-knappen? – för att snabbt bli budbärare för olika grupper och ställningstaganden. Till Sverige kom knappen på allvar under 70-talet. Genomslagskraften med knappar som budskapsbärare ligger förutom i exponeringsförmågan även i dess låga pris.

Från vår samarbetspartner i USA lagerför vi handmaskiner för att alla kan göra knappar på ett enkelt sätt. En maskin som passar de flesta, från reklamfirman som tillverkar några då och då till marknadsknallen som spottar ut badges under alla möjliga förhållanden. Komponenter till alla knappstorlekar finns det alltid gott om i lager. Önskar man så kan man t. ex. fästa magnet i stället för nål (alla storlekar) eller applicera en spegel (56 och 76 mm). Har du egna idéer så lyssnar vi gärna

 

KLARINS PRODUKTER

TILLVERKNING

BADGES

Badges gjorda i metall med skyddsfilm över tryckytan, för en lång hållbarhet och återkommande användning.

NAMNBRICKOR

Namnbrickor kan se ut på många sätt. En eller flera färger, plast eller metall, oval eller fyrkantig, nål, magnet eller klämma…

MEDALJ

Vi tillverkar stansformade medaljer efter din egen design.

LOGOBAND

LOGOBAND

Plant polyesterband med nationsflagga. Karbinhake och säkerhetsfäste..

TJÄNSTER

DIGITALPRINT

VI gör allt från visitkort och broschyrer till fasadvepor och mässmontrar, vi tar din idéskiss till färdig produkt och förstår vikten av leveranssäkerhet och kvalitet.

INPLASTNING & VÅTSKYD

En elegant blank yta som varken spricker eller nöts. Skötselanvisningar, områdestavlor, presentationstavlor, instruktionskort, kartor, skyltar, affischer, prislistor, menyer, sjökort, underlägg, medlemskort, bokomslag m.m.

LAMINERING

Laminering är ett miljövänligt sätt att skydda tryckta och datorutskrivna dokument från nedsmutsning, åverkan (t. ex. hundöron), fläckar, klotter och fukt genom att innesluta det i skyddande plast.

PRINT STORA BILDER

Vi printar på flertal olika material såsom banderollväv, vepmaterial, canvasduk, fotopapper, vinyl m.m. Ni kan beställa enstaka eller större uplagor, allt efter era behov.

FÖRSÄLJNING

KOMPONENTER

Komponenter till alla storlekar.
Önskar man så kan man t. ex. fästa magnet i stället för nål (alla storlekar) eller applicera en spegel (56 och 76 mm).

SKÄRMASKINER

Arkskärmaskiner på golvstativ. Automatisk läsning av arket och rullknivblad garanterar rena klipp. magnetiska anhåll och extra knivblad medföljer.

HANDMASKINER

Pins och klubbnålar av högsta kvalitet. Metallmärken, klubbnålar m.m i egen form och design.Metallpins i relief och emaljfärger.

LAMINERINGSMASKIN

Avancerade funktioner, med bl. a ställbar temperatur, temperaturvisning Fram/backmatning m.m. Slitstark maskin i metall.